Thule

Thule dakdragers, fietsendragers, dakkoffers, fietskarren, kinderwagens en meer vindt u bij Compleetopweg.nl. En profiteer nu van extra korting! Gebruik de code THULE10 voor 10 euro extra korting bij besteding vanaf 100 euro.

Thule staat al jaren bekend als de producent van sportieve vrijetijdsproducten. Wat ooit begon bij het Zweedse Thule met eenvoudige dakdragers en bescherming voor de koplampen, is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment aan artikelen voor de actieve mens en het sportieve gezin. Thule biedt het grootste assortiment aan dakdragers en accessoires zoals skidragers en kanodragers , dakkoffers voor voor elke auto en portemonnee en natuurlijk de fietsendragers voor stadsfietsen, eBikes en Mountainbikes op het dak, de trekhaak en de achterklep.

Daarnaast biedt Thule steeds meer artikelen voor het sportieve gezin, met multifunctionele kinderwagen voor achter de fiets, of kinderzitjes voor de fiets. De laatste aanwinst in het gamma is de sportieve wandelwagen, zoals de Thule Urban Glide kinderbuggy

Thule Dakkoffers

Thule Dakkoffers

Thule Dakkoffers zijn de mooiste manier om al uw bagage mee te nemen. Niet voor niets wordt de Thule Motion serie al jaren lang bekroond door de ANWB en ADAC als beste dakkoffer. Bij Compleetopweg.nl vindt u het volledige assortiment en snel aan huis geleverd!


Bekijk Thule dakkoffers
Thule Dakdragers

Thule Dakdragers

Thule dakdragers zijn complete systemen voor veilig, gemakkelijk en zelfs stijlvol vervoer van uw spullen. Zoek op onze website de juiste bij uw auto of bel voor passend advies!


Bekijk Thule dakdragers
Thule Fietsendragers

Thule fietsendragers

1,2,3 of zelfs 4 fietsen? U neemt ze allemaal mee met de fietsendragers van Thule. Thule biedt al jaren de beste fietsendragers voor stadsfietsen, mountainbikes, ebikes en zelfs Fatbikes. Voor op het dak, de achterklep en natuurlijk op de trekhaak.


Bekijk Thule fietsendragers