• Gratis verzending v.a. €50,-
  • Kopen op rekening
  • Snelle levering

Betaalmethoden

 Billink

Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

 

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening van de consument en direct voldaan.

 

Maestro logo

Maestro

Maestro is een veelgebruikte debet betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. Maestro verzekert u van een veilige internationale betaalmethode. 

SOFORT Banking logo

SOFORT Banking

SOFORT Banking biedt een multinationale debet betaaldienst die consumenten veilig laten afrekenen met tijdens internetbankieren. 

Bancontact 

Bancontact is een veel gevraagde betaalmethode in België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van de consument en meteen verwerkt.

MasterCard

MasterCard is één van de meest geaccepteerde creditcards. Bied MasterCard aan in uw webwinkel om wereldwijd potentiële klanten te bereiken. 

VISA logo

VISA

VISA is de populairste creditcard ter wereld. Voor het bereiken van een internationaal publiek is VISA onmisbaar in de checkout. 

Giropay logo

Giropay

Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Betalingen worden direct van de bankrekening van de consument afgeschreven. 

PayPal logo

PayPal

PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit kaart, bankrekeningen, of de PayPal balans.

Bankoverboeking

De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken direct geld over naar uw MultiSafepay-account.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »